قیمت نوار تفلون
فروش و قیمت نوار تفلون در برندهای نوار تفلون تهران ,نوار تفلون آسیا,نوار تفلون دنا و دیگر برندها با نازلترین قیمت
نوار تفلون، ابزاری ساده برای آب بندیبرای انتقال انواع سیالات، از آب ساده ی شهری تا بخارات داغ، از سیستم های لوله کشی استفاده می شود. البته انواع لوله کشی ها می تواند برای این اهداف مورد استفاده قرار گیرند؛ اما وقتی می خواهیم در باب آشنایی تا کاربرد نوار تفلون صحبتی داشته باشیم باید از انواع لوله کشی ها با اتصال به شکل رزوه ای یاد کنیم.
در یک مسیر انتقال سیالات، هدف رساندن سیال بدون هر گونه وجود نشتی در مسیر انتقال می باشد. این عدم نشتی چه در انواع مایعات و یا سیالات گازی باید به درستی رعایت شود. از آنجا که عمده شرایط اتصال لوله های انتقال سیالات به شکل اتصالات رزوه ای می باشد، به جهت آب بندی این اتصالات به محصولی نیازمند هستیم که بتواند همراه با اطمینان بالا درزبندی های لازم را به انجام برساند. این محصول باید ارزان بوده و در عین حال کارکرد آسان، دوام بالا و ضریب اطمینان کافی داشته باشد. نوارتفلن یکی از پرکاربردترین محصولات با هدف درزبندی اتصالات رزوه ای می باشد.
نوار تفلون، ابزار لوله کشی با اتصال رزوه ای
نوار تفلون با توجه به شرایطی که دارد از قیمت بسیار پایین، راحتی در کارکرد، اطمینان بالا و شرایط تولید آسان برخوردار است. تمامی این ویژگی ها نوارتفلن را به یک ابزار ایده آل در انواع لوله کشی های خانگی تا صنعتی تبدیل می کند. البته خیلی نمی توان به توانمندی نوارتفلن در درزبندی لوله ها با هدف انتقال سیالات گازی اطمینان نمود. اما با اطمینان می توان از این وسیله در تاسیسات با هدف انتقال سیالات مایع استفاده کرد.
چرا ارزانی تا کارکرد آسان نوار تفلون اهمیت دارد؟
در انواع لوله کشی های صنعتی تا خانگی حجم بسیاری از اتصالات رزوه ای مورد استفاده قرار می گیرد. هر یک از این اتصالات باید بتوانند به خوبی آب بندی شده و این آب بندی از اطمینان بالا در کارکرد های طولانی مدت برخوردار باشد. در نظر بگیرید که تعداد بسیار زیاد اتصالات رزوه ای در یک پروژه ی لوله کشی اگر همراه با یک تجهیز درزبندی گران قیمت و یا کارکرد سخت همراه بشود تا چه اندازه می تواند دردسر آفرین باشد. در یک پروژه ی ساده شاید تا صد ها اتصال صورت گیرد که در صورت گران بودن تجهیز آب بندی هزینه ی تمام شده ی کل پروژه بسیار زیاد خواهد شد.نوار تفلون که از قیمت بسیار مناسبی برخوردار است، در هر پروژه ی لوله کشی تقریباً هیچ گونه بار مالی خاصی را متوجه ی پروژه نمی کند. از طرفی کارکرد ساده در نصب نوارتفلن بر روی اتصالات رزوه ای می تواند در سرعت بخشیدن به انواع لوله کشی تاثیرات قابل چشمگیری داشته باشد. این شرایط ویژه در نوار تفلون باعث شده تا این محصول به یکی از عام ترین انواع درزبندی در مصارف لوله کشی های ساختمانی تا صنعتی، خطوط انتقال آب و یا سایر سیالات، انواع لوله های فلزی و پلیمری مورد استفاده قرار گیرد. البته در مقدار استفاده از نوارتفلن در هر اتصال باید دقت کافی را در نظر گرفت تا نه آنچنانی باشد که آبندی صورت نگیرد و یا آنچنانی که رزوه ها در اتصالات بر روی هم قرار نگیرند.
قیمت نوار تفلون و مشخصات آن
آن چیزی که به اشتباه همراه با اصطلاح نوار تفلون در سطح زبان عامیانه یاد می شود، در واقع یک تجهیز ساده برای آب بندی است که با نام صنعتی نوار آب بندی و با عنوان انگلیسی PTFE شناخته می شود.نوارتفلن یک نوار سفید رنگ بسیار نازک است که ضخامت آن در حدود ۷ الی ۱۰ میکرون می باشد. جنس نوارتفلن را از یک نوع ساختار پلی اتیلن با نام پلی تترا فلوئورو اتیلن می سازند. ماجرای انتخاب نام نوار تفلون برای این ابزار آب بندی از نام محصولات یک کارخانه ی بزرگ در عرصه ی تولید این محصول می آید. چرا که کارخانه ی مذکور نام نوار تفلون را برای این محصول انتخاب نمود و این نام به شکل فراگیر در زبان عامیانه باقی مانده است.نوارتفلن تولید شده توسط سازندگان عموماً به رنگ سفید می باشد؛ اما در این سال های اخیر شاهد تنوع در رنگ محصولات تولید شده ی کارخانجات مختلف هستیم. نوارتفلن در بسته های آشنایی که دارند، غالباً در طول های ۷ الی ۱۰ متر تولید می شوند.
مشخصات نوار تفلن
نوار تفلون ها همراه با مشخصات نرمی که در اصول ساخت آن ایجاد شده اند، به راحتی قالب رزوه ای موجود بر لوله های انتقال سیالات را بر خود گرفته و در زمان قرارگیری رزوه های اتصالات در فرایند لوله کشی ها، به طول کامل فضا های خالی باقیمانده مابین رزوه ها را پر می کنند. البته از نوارتفلن به جهت آب بندی سیالات خطرناک و یا گاز های سمی استفاده نمی شود. چرا که نوار تفلون نمی تواند ضریب ایمنی لازم را برای تاسیسات لوله کشی با هدف انتقال سیالات گازی و خصوصاً گاز ها با شرایط سمی و یا انفجاری را تامین نماید. برای اتصالات لوله ها با هدف انتقال سیالات گازی خطرناک عموما از جوشکاری های آرگون استفاده می شود.